August 19, 2013 at 7:54 am • Posted in UncategorizedNo comments yet
Prijs zwembad

Prijs zwembad

Zwembaden heb je in verschillende soorten en vormen, zo heb je inbouw -en opbouwzwembaden alsook half ingebouwde zwembaden. Deze zwembaden zijn dan vekrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen.

 

 

De keuze van het zwembad

In opbouwzwembaden heb je bijvoorbeeld de keuze uit een intex zwembad, verstevigde zwembaden met ijzeren rand of houten zwembaden. Sommige van deze modellen kan je ook in de grond inbouwen maar zijn oorspronkelijk bedoeld om bovengrond op te zetten.

Wil je liever een meer luxueuze uitstraling, kortom een strak zwembad dan kan je gaan voor een ingebouwd zwembad. Deze kunnen bestaan uit bijvoorbeeld een zwembadbodem uit 1 stuk of een betonnen zwembad opgelegd met mozaiek of natuursteen.

De accesoires

Het belangrijkste accesoire bij een zwembad is de filter, hoe beter de filter hoe minder onderhoud je zwembad zal nodighebben. Hou hier dus zeker rekening mee bij het totale budget dat u beschikbaar heeft voor uw zwembad.

Verder kan je uw zwembad ook verwarmen door warmte pompen of zonnepanelen of een combinatie van beide. Zeker in Belgiƫ kan dit een aanrader zijn om langer te kunnen genieten van het zwembad ook bij koudere periodes.

Dan heb je nog de extra’s die je afhankelijk van jouw budget kan kiezen zoals een ladder bij opbouwzwembaden, een stofzuiger om je zwembad te reinigen zonder enige moeite, een watertester om de kwailiteit van het water te testen enz…

Heb je toch advies nodig bij het aankopen van jouw zwembad en zwembadaccesoires, dan contacteer je best een professionele zwembadplaatser, deze mensen hebben de ervaring om u met raad en daad bij te staan.

Prijsofferte zwembad aanvragen

Clean Air Purifier